Evonomix Junior reprezinta un nou drum pentru tinerii cu varste cuprinse intre 16-22 ani si totodata, o experienta inedita de invatare, dezvoltare si auto-depasire care ii pregateste pentru o cariera de succes in lumea digitala.

Aplica

Ce oferim?

Prinde si tu un loc in aventura! Pentru a urca la bord, nu ai nevoie de experienta. Ai nevoie doar de ambitie si curiozitate.

 • Training

  Pe toata perioada aventurii vei intra intr-un program de training pentru a-ti imbunatati skillurile.

 • Mentorat

  Vei avea un mentor care te va ghida si te va ajuta sa iti indeplinesti sarcinile, pe tot parcursul tau in aventura creativitatii.

 • Practica

  Avem pozitii disponibile in urmatoarele domenii: programare, design, copywriting, digital marketing, project management, inovatie si vanzari.

Cui ne adresam?

EVONOMIX Junior se adreseaza liceenilor si studentilor cu initiativa, care au un background demn de apreciat, bogat in experiente interdisciplinare, proiecte de lucru in echipa, competitii nationale/internationale de succes si reusite de top.

In cadrul acestui program, NU se va pune accentul pe testarea cunostintelor dobandite in urma cursurilor din liceu sau facultate, ci pe o dezvoltare continua a competentelor acumulate in cadrul echipei Evonomix.

Despre noi

Evonomix este o agentie full-service de digital marketing.

In fiecare zi construim solutii de eCommerce, integram infrastructuri corporative, proiectam interfete cu utilizatorii, producem continut multimedia, dominam motoarele de cautare si retelele sociale, cream si gestionam relatii cu influentatori de top, scriem continut persuasiv, inovam produse digitale si fizice care imbunatatesc viata de zi cu zi a oamenilor.

Avem departamente de Design, Programare, Marketing, Project Management si Resurse Umane.

Quick Facts

 • 1. Peste 100 de clienti (enterprise si IMM)
 • 2. Focus pe industriile: retail, fmcg, fashion, medical, horeca
 • 3. Focus strategic: ecommerce, multichannel engagement, social media
 • 4. Dezvoltam propriul incubator de startup-uri
 • 5. Partener Google, Microsoft, Instagram, Telekom
 • Lucram cu peste 100 de clienti diversi, nationali si globali, precum:
Clienti

Unde ne gasesti?

In biroul nostru din Constanta, cladire de birouri moderna. Daca simti ca te potrivesti si iti surade ideea de a te alatura programului nostru nu mai zabovi si da click chiar acum pe butonul "Aplica" de mai jos!

P.S.: Daca ai prieteni care crezi ca ar fi interesati, te rog da un share!

Aplica acum si incepe-ti cariera digitala!